over mij

j 08 | 11 | 20

  Leestijd:

Hé jij daar! Wat leuk dat je op mijn blog bent beland! En blijkbaar wil je ook nog eens meer weten over mij, anders was je niet op deze pagina terecht gekomen. Ga je dan straks wel weer verder naar de blog? Beloofd? Top!
Nou, ik ben dus Laura en ik ben 29 jaar. Ik woon in Amsterdam met m’n vriend en een heleboel plantenkinders. Gerrit Graslelie, Pleun Polkadot, Coco Calathea, Mimi Monstera en haar kindje Mini Mimi Monstera… En nog meer familieleden die liever niet genoemd wilden worden ;). Ik ben in 2019 afgestudeerd in Bouwkunde aan de TU Delft en werk nu full-time als architect. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen: het is gevarieerd werk en het heeft wat mij betreft een goede balans tussen technische kennis en creativiteit.

Als je mij in het dagelijks leven zou zien, zou je heus niet zeggen dat ik de meest fashion forward persoon ben die je ooit zal vinden. Dat ben ik gewoon niet. Ik draag wat ik leuk vind, maar ik volg niet per se trends. Ik draag echt wel pakken met sneakers en een lekker t-shirt, en midi pencil dresses, maar die draag ik gewoon door de jaren heen. Als ik een bepaalde trend niet leuk vind, dan zul je mij er echt niet in zien (op dit moment lijkt de string-boven-de-broek weer de kop op te steken, dit is echt een ultieme no-go voor mij)! Anyway, ik ben dus niet meteen de most fashionable girl on the block, maar dat betekent niet dat ik het niet heerlijk vind om er over te lezen, naar te kijken, doorheen te scrollen, enzovoorts.

Al tijden was ik op zoek naar een modeblog waarbij de focus vooral lag op de verhalen achter de mode: hoe ontstond een bepaald kledingstuk, waar of hoe werd het voornamelijk gedragen en hoe is iets geëvolueerd in de tijd? Daarom besloot ik uiteindelijk om mijn passie voor mode te combineren met mijn hang naar academisch onderzoek en zelf eens te gaan speuren. Daarnaast heb ik schrijven altijd onwijs leuk gevonden èn is tekenen één van mijn grootste hobby’s. Dus uiteindelijk werd 1 + 1 + 1 + 1 = 4 en voila: het idee voor dit (deze?) blog was geboren!

Het maken van deze website kostte me best wat tijd en moeite, aangezien dit de eerste keer is dat ik het doe en ik het in de avonduren en weekenden moet proppen. Maar ik vond (en vind) het onwijs leuk om eraan te prutsen! Daarnaast beleef ik zoveel plezier aan het tekenen en schrijven, dat er echt een beetje een nieuwe hobby is geboren.
Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan mijn website, dan ben ik in iedere geval niet de enige!;)

Misschien vind je dit ook leuk

volg ons op instagram!