Heb je een idee voor een artikel, onderwerp of categorie, dan vind ik dat natuurlijk hartstikke leuk! Je kunt in ieder geval altijd contact opnemen via social media. Maar je kan ook onderstaand contactformulier invullen! Ik probeer alle berichten zo snel mogelijk te beantwoorden. 

De bronnen van de teksten en afbeeldingen heb ik zo nauwkeurig mogelijk vermeld. Mocht er toch een onjuiste bronvermelding bij zitten, dan wil ik dat natuurlijk rechttrekken. Wat betreft tekst heb ik vooral geparafraseerd.

Alle getekende illustraties die op deze website te vinden zijn, heb ik zelf gemaakt. Mocht je één van deze illustraties op een andere plek tegenkomen die niet direct gelieerd is aan deze website, laat het mij dan weten! Heb je zelf interesse in het gebruiken van één van deze illustraties? Neem dan via e-mail of social media contact met mij op!

Samenwerken? Let’s do it!

 

 

 

Heb je interesse in een samenwerking of iets anders tofs? Of wil je een tekening bestellen?  Laat het mij dan weten! Je kunt contact opnemen via mijn instagramkanaal of een e-mail sturen naar info@dekleinemodemeid.nl

Bestel jouw eigen unieke persoonlijke illustratie!

Naast alle tekeningen die ik maak voor bij de artikelen, heb ik ook custom orders gemaakt. Deze zijn te vinden in mijn portfolio, dus neem zeker een kijkje. Zou je zelf ook een unieke persoonlijke illustratie willen laten maken van jezelf, dierbaren, vrienden, je furry friends of andere dingen/gebouwen? Stuur me dan een berichtje! Er is heel veel mogelijk en samen kunnen we kijken naar hoe we jouw idee op papier kunnen zetten.

 

volg ons op Instagram!